China Volledig Gymnastiekmateriaal fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Lena

Telefoonnummer : 0086 13318317078

WhatsApp : +8613318317078

Free call
lopende band

Materiaal van de Foshan ook specialiseert het laijian geschiktheid zich in materiaal van de volledige waaier het midden en eersteklas commerciële gymnastiek, met inbegrip van commerciële tredmolen, de machines van de sterktegymnastiek, speld-geladen bodybuilding machines en plaat geladen gymnastiekmachines, commerciële tredmolens, ellipitcal machines, hometrainers, het roeien machines, spining fietsen en ander cardiomateriaal, alle dumbells, gewichtsplaten en andere gymnastiektoebehoren.

Foshan Laijian Fitness Equipment Factory fabriek productielijn 0

OEM / ODM

Wij Laijian LJFITNESS produceren en ontwikkelen het materiaal van de gymnastiekgeschiktheid, beheren onafhankelijk productie overeenkomstig gestandaardiseerde procedures, en gebruiken strenge kwaliteitsvereisten en inspectienormen om een verscheidenheid van controlewerk vóór, tijdens en na productie te doen ervoor zorgen dat de consumenten echt kunnen genieten van beloven wij kwaliteit.

R & D

Wij hebben een professionele van de productonderzoek en ontwikkeling afdeling. De ingenieurs van de productontwikkeling hebben vele jaren van ontwerpervaring. Zij zijn bezig geweest met verwante beroepen 20 jaar. Zij hebben een scherp inzicht in de markt, kunnen kopersvoorkeur snel begrijpen, huidige klantenbehoeften begrijpen, en producten ontwikkelen. Het product de klant is het meest tevreden met. En volgens de aangepaste eisen van de klant, kunnen zij aan de vereisten snel voldoen.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in