China Volledig Gymnastiekmateriaal fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Lena

Telefoonnummer : 0086 13318317078

WhatsApp : +8613318317078

Free call
Foshan Laijian Fitness Equipment Factory

Dien klanten met de dienst van uitstekende kwaliteit, win de markt met uitstekende productsterkte, bouw het merk met wetenschappelijke en redelijke planning.

Foshan Laijian Fitness Equipment Factory
<-Video Images->
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken: ljfitness Aantal werknemers: 80~120
Jaarlijkse omzet: 20000000-30000000 Opgericht Jaar: 2007
Export pct: 90% - 100%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Het materiaalco. van de Foshan is laijian die geschiktheid, Ltd, bij het jaar van 2007.We wordt gevestigd één van de meest largerest uitvoerige fabrikant van het gymnastiekmateriaal in zuiden-China.

 

Materiaal van de Foshan ook specialiseert het laijian geschiktheid zich in materiaal van de volledige waaier het midden en eersteklas commerciële gymnastiek, met inbegrip van commerciële tredmolen, de machines van de sterktegymnastiek, speld-geladen bodybuilding machines en plaat geladen gymnastiekmachines, commerciële tredmolens, ellipitcal machines, hometrainers, het roeien machines, spining fietsen en ander cardiomateriaal, alle dumbells, gewichtsplaten en andere gymnastiektoebehoren.

 

Met meer dan 12 jaar van ervaring, hebben wij het vertrouwen van onze klanten met hoogte - kwaliteit en professioneel de dienstsysteem gewonnen. Wij hebben uitgevoerd naar meer dan 80 landen die met de laatste 12 jaar, grote hoeveelheid regelmatige cliënten en verdelers over de hele wereld bezitten.

 

De fabriek behandelt een gebied meer dan 10000 vierkante meters, met het moderne beheer van de workshopproductie.

 

Wij hebben schitterend teamsysteem, het R@D-team, het verkoopteam, het team van de naverkoopdienst, het bevorderingsteam, het QC team, zijn al deze de steun voor de laijian geschiktheid van Foshan.

 

Onze demostic markt verzamelt zich hoofdzakelijk etc. in de provincie van Guangdong, de provincie van Hunan, Jiangsu-provincie, de stad van Peking, de stad van Shanghai, Fujian-provincie. Onze buitenlandse markt verzamelt zich hoofdzakelijk in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Australië, Nieuw Zeeland, Afriac, het Midden-Oosten, Rus en andere landen midden-aisa, en landen van Zuidoost-Azië zoals Maleisië, Filippijnen, de landen van Singapore en van Thailand en van Zuid-Azige zoals India en de Maldiven. Etc. zich concentreert op het privé gymnastiekbureau, grote commerciële gymnastiekclub, hotel gyms, school gyms, het ziekenhuisrehabilitatie gyms.

 

Wij heten al geachte bedrijf of de persoon welkom om te komen en onze samenwerking tussen bedrijven te bespreken, om een win-win samenwerking te bereiken.

Geschiedenis

De Fabriek van de Laijiansportuitrusting is een fabrikant die van het geschiktheidsmateriaal zich in R&D, ontwerp, productie, verkoop en de dienst in Foshan specialiseren, Zuid-China. De introductie van buitenlandse geavanceerde die ontwerpconcepten, op de principes van menselijke fysiologie en fysiologie wordt gebaseerd, heeft een statuut van meer dan 20 jaar, en een professionele en energieke federatie die onophoudelijk nieuwe producten ontwikkelt. Het veroorzaakt en beheert meer dan 400 soorten producten met stabiele kwaliteit, mooie verschijning, en betaalbare prijzen. Geschiktheidsmateriaal, met inbegrip van diverse reeksen van sterktemateriaal, professionele commerciële tredmolens, huistredmolens, commerciële hometrainers, spinnende fietsen, biljartlijsten, pingponglijsten, bardomoren, vloermatten, yogamatten, gymnastiek- ballen en andere professionele gymnastiekproducten.

Omvat de ruime workshop van Laijian een een grote productie, een installatie en een verpakkende workshop, een kwaliteitscontroleruimte en zaal van de producttentoonstelling.

Met modern productiemateriaal, een sterk ontwerpteam en een technische elite met meer dan 20 jaar van ervaring, is het bedrijf geëngageerd aan het creëren van uitstekend geschiktheidsmateriaal van diverse merken voor binnenlandse en buitenlandse gyms, hotels, ondernemingen, scholen, verstrekken de families en de gehele die maatschappij op geschiktheid wordt gebaseerd en het bodybuilding van materiaalprojecten superieur die materiaal, naar Europa-Groot-Brittannië, Rusland, de Oekraïne, Zweden, Portugal, Spanje, Italië, enz. wordt uitgevoerd; Zuid- Amerika-Brazilië, Chili, Venezuela, enz. Noord- Amerika-Canada, Mexico, enz. Azië-Indonesië, Maleisië, Vietnam, India, Kazachstan, Iran, Jordanië, Saudi-Arabië, Verenigde Arabische Emiraten, Oman, Cyprus, enz. Afrika-Egypte, de Soedan, Tunesië, Kenia, Tanzania, Ivoorkust, Mali, Mauritius, Zuid-Afrika, enz. en verkocht aan Oceanië, Dekking meer dan 100 gebieden.

Het bedrijf hangt altijd het bedrijfsprincipe van „Kwaliteit aan is het leven, is de voortreffelijkheid eindeloos: de dienst is waarborg, is de integriteit het doel van win-win“. In de productieverbinding, wordt de productie beheerd overeenkomstig gestandaardiseerde procedures, en de strikte kwaliteitsvereisten en de inspectienormen worden gebruikt om een goed werk vóór productie te doen Allerlei de controle van het werk tijdens en na productie ervoor zorgen dat de consumenten van de kwaliteit kunnen echt genieten die wij hebben beloofd.

De klantentevredenheid is onze eer. De de Sportuitrustingfabriek van Foshanlaijian streeft ernaar om superieure producten en de eerlijke dienst aan de maatschappij te verlenen.

De integriteit, de sterkte en de productkwaliteit van Laijian-Sportuitrustingfabriek in zijn Nanhai-District van Foshan-Stad erkend door de industrie. Welkom vrienden van alle gangen van het leven om zaken te bezoeken te leiden en te bespreken.

Dienst

1. Welkom om de fabriek te bezoeken en aan LJFITNESS-tentoonstellingszaal te komen, waar ons professioneel en technisch personeel u persoonlijk door het gebruik van het product zal begeleiden.

2. Online die mededeling, geduldig door onze beroeps wordt verklaard, ervoor te zorgen dat u tevreden en verzekerd bent.

3. Tegelijkertijd, zullen wij geduldig vragen over materiaalgebruik en routineonderhoud beantwoorden.

4. Uw materiaal zal door LJFITNESS professionele technici worden opgedragen en worden opgesteld.

5. Het volledige testen, zuiveren en kaliberbepaling van materiaal om aan de menselijke normen van de motiekromme te voldoen.

6. Het bedrijf van Laijian kan een verscheidenheid van verzendwijzen verstrekken. Wij hebben nu een zakelijke relatie op lange termijn met logistiekbedrijven en drukken levering uit. Het kan een verscheidenheid van flexibele verzendwijzen verstrekken om aan uw behoeften te voldoen.

7. Volgens de specifieke de orde en de hoeveelheidsvereisten van de klant, schikt onze fabriek de overeenkomstige productiecyclus, is de productie levertijd flexibel, volgens uw behoeften, om uw aankoopdoelstellingen te bereiken. Als beschikbaar, kunt u op elk ogenblik verschepen.

Ons Team

1. De ingenieurs van de productontwikkeling hebben vele jaren van ontwerpervaring, in verwante beroepen 20 jaar, gehad en hebben een scherp inzicht in de markt, kunnen kopersvoorkeur snel begrijpen, huidige klantenbehoeften, en opbrengst begrijpen en producten ontwikkelen dat de klanten met het meest tevreden zijn. En volgens de aangepaste eisen van de klant, kunnen zij aan de vereisten snel voldoen.
2. Op de markt brengend die personeel, van een uitstekende universiteit een diploma wordt behaald, en bestudeerde marketing in universiteit. Huisvriend met de kennis van alle aspecten van marketing, rijke marktonderzoekervaring en methodes, en succesvolle markt planningservaring.
3. De leden zijn allen van het verkoopteam een diploma behaald van hoogste binnenlandse universiteiten en hebben vloeiende Engelstalige vaardigheden. Het verkooppersoneel heeft in het bedrijf vele jaren gewerkt en de producten goed, gekend en kan diverse vragen voor klanten oplossen.
4. In termen van de verrichtingsbeheer van de bedrijfwebsite, heeft ons team verrichtingsdeskundigen. Heb een goed inzicht in de verrichting van het bedrijf als geheel, en zijn vertrouwd met websiteverrichtingen. Hij is hoofdzakelijk verantwoordelijk voor marketing planning op de website, vertrouwd met computerverrichtingen en de veiligheidsbeheer van de netwerkverrichting.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in